Evia Blue

bootNu de boot redelijk op orde is heeft Monique een stel foto’s van ons interieur gemaakt en zijn in de stukjes van 3-9-2014 beschrijvingen bij die foto’s gezet. In deze post worden ze allemaal nog eens herhaald en met behulp van Joris staat op de foto’s ook een overzicht van waar de foto genomen is. Zodoende hopen we een compleet beeld van de Evia Blue te kunnen schetsen.

Onze loungebank als showroommodelOp deze foto zie je de tafel met de poot aan de korte kant. Daardoor kunnen we hem zowel links als rechts naar ons toe draaien als je eraan wilt werken. Eronder staan de vier krukken op een rij. Zo maken ze een groot zitvlak en loungebed van de bank. Willen we met meerdere mensen om de (evt. uitgeklapte) tafel zitten, trek je de nodige naar buiten, of desgewenst naar de kuip.

Tegenover de bankDeze foto laat het kastje tegenover de bank zien, waar de Mac staat of de grote laptop, waarvan we films bekijken. De vaas brengen we als het ruiger wordt wel naar een veiliger plek hoor.

 

Keuken met kraan en koelkast/vriezer

 

 

 

 

We zijn zo content met dat plankje bij de wastafelDit is de wasbak in onze badkamer, sb achter. Daar was alleen een kleine kast met veel ruimte eronder op de wastafel. We lieten het plankje erbij maken waardoor een paar dingen voor het grijpen zijn en het er wat aardiger uitziet.

 

Toilet sb achterinDaarna krijg je de hele toilet te zien, waar die wastafel dus re voorin zit(op de foto). Er is veel ruimte en we kunnen er rondlopen tijdens het douchen.

 

 

Dwars midden ons bedIn dezelfde romp zit dwars voor ons bed. Je loopt dus vd badkamer naar voor en dit zie je dan aan je linkerkant ongeveer vier meter verder, net voorbij de salon.

 

We raken op ordeMet de rug naar ons bed zie je de handdoeken kast die eerst hangkast was. Meteen daarnaast wordt de ruimte ingenomen door de zwaardkast.

 

 

Voorin onze kl. kast met voorste bilgeNog steeds met de rug naar ons bed kijkend naar voren, is onze kledingkast. Er kwam een plank en een hangstok bij. Dat luik bij de vloer geeft toegang tot de bilge onder het sb vooronder. Daarin bevinden zich de airco installatie en de watermaker. De toe en afvoerleidingen met voorfilters en bilgepomp zitten ook achter dat luik.

 

BB Achter de bergingDeze foto is van de berging in de bb romp als je beneden komt en naar de achterkant van de boot kijkt. Hierachter zit de bb motor in zijn eigen, van buiten af bereikbare compartiment. Links in de berging was eigenlijk gemaakt voor een eenpersoonsbed, maar dat gebruiken we niet als zodanig. Hier hebben we meer plezier van.

BB naar vorenVanaf het standpunt van de vorige foto omdraaiend, zie je dit richting de bb boeg. Links staan de kussens vd buitenbanken en daartegenover zie je een tweede vriezer en tweede koelkast, die we alleen voor opslag gebruiken. Niet gekoeld dus. Helemaal voorin is het gastentoilet en douche, met vlak daarvoor rechts het tweepers. gastenbed.

 

KuipbankenHier zie je die kussens buiten op de verbrede banken liggen.

 

 

En zo in gebruiksopstellingBinnen, zoals het helemaal netjes en voor de foto is. Normaliter zie je dat er geleefd wordt. Met die foto besluiten we de interieur reeks van Evia Blue, zoals ze nu is.

 

 

genoeg blauwEn met deze foto en de foto’s in de banner boven elke post is het exterieur ook behandeld?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.