28 november 2018 Almere

Ik ben er vanmorgen weer vroeg bij en al snel zit ik weer achter de laptop. Na de zeer voorspoedig lopende maandag en dinsdag probeer ik mijn verwachtingen wat te temperen en daar blijkt de koers me mee te helpen. De eerste drie trades heb ik al heel snel weer met een plus afgesloten maar daarna blijft de koers van de andere trades weglopen. Het verlies op die trades blijft oplopen terwijl ik mijn best doe om ondertussen kleine winstjes te pakken. Dat lukt op zich prima maar het duurt een heel lange tijd voor ik meer winsten heb gepakt dan er verlies tegenover staat.

Er vanuit gaande dat de koers vanzelf wel weer een keer mijn kant op komt, blijf ik gewoon doorhandelen en kleine winstjes maken. Af en toe zijn de verliesgevende trades bijna weg maar telkens duikelt de koers dan toch weer naar beneden. Buiten is het regenachtig en er waait een koude wind, dus blijven we maar gewoon binnen en doorgaan op de ingeslagen weg. Omdat de wind naar het zuidoosten, of zelfs naar het zuiden, is gedraaid liggen we helemaal aan hoger wal. Geen golven, wel af en toe gegier door het want. 

Wachtend op een hogere koers van de DAX30 heb ik al het nieuws gelezen en zelfs hebben we wat afleveringen van Outlander zitten kijken. Niks mis mee dus. Straks, na het eten, rijden we naar een jarige vriendin in Maartensdijk, maar voor de rest hebben we dus de hele dag ‘ge-Cocooned’.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.